• 欢迎您访问广东成考网!
  • 本网站为广大考生广东成人高考考生提供广东成人高考高起专、专升本、高起本报名指导服务,官方信息以广东省教育考试院http://eea.gd.gov.cn/为准 咨询电话:0755-23224485
城市:
成考系统:

关注公众号

服务时间08:00-24:00

微信公众号

考生交流群

免费课程/题库

微信扫一扫

关闭

广东专升本英语考试模拟试题三-成人高校招生考试

2019-07-12 11:23:43    来源:其它     点击:
作者:尹老师
  【导读】广东成考网分享:广东专升本英语考试模拟试题三-成人高校招生考试

  (1) They lives ______ the other side of the road.

  A. in

  B. on

  C. for

  D. by

  答案:B

  (2) Just think Ann got the house _______ all by herself!

  A. paint

  B. be painted

  C. to paint

  D. painted

  答案:D

  (3) _______ that we were late,we started to run.

  A. Know

  B. To know

  C. Knowing

  D. Being known

  答案:C

  (4) He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.

  A. won‘t go

  B. not go

  C. not to go

  D. didn’t go

  答案:B

  (5) Nothing could stop _______.

  A. him come

  B. that the came

  C. him from coming

  D. him to come

  答案:C

  (6) The problem of pollution in this city is more serious than ______ in other cities.

  A. that

  B. it

  C. this

  D. those

  答案:A

  (7) Coal ________ electricity very often.

  A. is used to producing

  B. is used to produce

  C. used to produce

  D. used to producing

  答案:B

  (8) A few years later,I found my hometown completely _______.

  A. changed

  B. changing

  C. to be changed

  D. to change

  答案:A

  (9) ________,I would have gone to see him.

  A. Have I had time

  B. Had I time

  C. Had I had time

  D. would I have had

  答案:C

  (10) Since the road is wet this morning,last night _______.

  A. it must be raining

  B. it must rain

  C. it must have rained

  D. it must have been rained

  答案:C

  更多2019年广东成人高考模拟试题,敬请关注。

成考倒计时

124

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

广东成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:广东专升本英语考试模拟试题二-成人高校招生考试
下一篇:广东专升本冲刺训练题库:《马克思主义原理》(一)(全国成人高考)

广东成人高考

广东成人高考提升便捷服务

【2024年广东成人高考服务】

广东成人高考报名入口 广东成人高考备考资料

预祝各位考生成功上岸!

距2024年广东成考考试:仅剩 124
【请广大考生提前备考】